เทคนิคการเคี่ยวน้ำซุปให้กลมกล่อม หอมเครื่องเทศ พร้อมหลักการตุ๋นเนื้อให้เปื่อย นุ่ม และการทำลูกชิ้นเนื้อสด เสริมด้วยเทคนิคการทำวุ้นกะทิมะพร้าวน้ำหอม ให้มีเนื้อสัมผัสที่นุ่มกรอบ และหอมหวาน
6,900.00 ฿
9 in stock
เทคนิคการเคี่ยวน้ำซุปให้กลมกล่อม หอมเครื่องเทศ พร้อมหลักการตุ๋นเนื้อให้เปื่อย นุ่ม และการทำลูกชิ้นเนื้อสด เสริมด้วยเทคนิคการทำวุ้นกะทิมะพร้าวน้ำหอม ให้มีเนื้อสัมผัสที่นุ่มกรอบ และหอมหวาน
6,900.00 ฿
7 in stock
Learn techniques on how to make shrimp Pad Thai with tender noodles and delicious sauce as well as how to decorate Pad Thai dish with Thai traditional style. The course also offers a lesson on how to make fried mussel pancake that is crispy and packed with mussels.
5,500.00 ฿
Learn techniques on how to make shrimp Pad Thai with tender noodles and delicious sauce as well as how to decorate Pad Thai dish with Thai traditional style. The course also offers a lesson on how to make fried mussel pancake that is crispy and packed with mussels.
5,500.00 ฿
This training course is for restaurant business entrepreneurs, cooks, professional chefs, and anyone who is interested. Focusing on theory and practice of western food cooking, students will develop their skills, techniques, processes, and tips on cooking western food that meets international cooking standard and be able to work efficiently.
45,500.00 ฿
5 in stock
เรียนรู้การทำอาหารจีนแบบมืออาชีพ พร้อมเทคนิคต่างๆ มากมาย อาทิ การเลือกหาวัตถุดิบ การจัดตกแต่งจานอาหาร และเทคนิคการปรุงอาหารจีนแบบต้นตำรับ ถึง 24 เมนู
42,900.00 ฿
10 in stock
Be assured of professional courses and teaching
Taught by specialists in the hospitality industry
There is a certificate for every course
Enhance your professional skills
Professional laboratories and internship opportunities
Programs
About Us
Pattaya Campus
Info for
Services for employers
You have added a course