เรียนรู้เทคนิคการประกอบอาหารอาหารแบบดั้งเดิม ผสมผสานกับเทคนิคการประกอบอาหารสมัยใหม่ การเลือกใช้วัตถุดิบทดแทนและ เข้าใจทฤษฎีการแยกองค์ประกอบอาหารเพื่อสร้างสรรค์จานอาหาร หลักการจัดตกแต่งจานอาหารร่วมสมัย เพื่อตอบโจทย์ผู้บริโภคในยุคปัจจุบัน
42,900.00 ฿
5 in stock
หลักสูตรการประกอบอาหารไทยที่สมบูรณ์แบบที่สุดของ Dusit Thani College เรียนรู้การทำอาหารคาว/หวานตามสูตรต้นตำรับทุกขั้นตอน มากถึง 60 เมนู เพียงระยะเวลา 2 เดือนอย่างละเอียด ทั้งทฤษฎี และปฏิบัติ อีกทั้งยังได้ความรู้ในการเลือกสรรวัตถุดิบ จัดวาง ตกแต่งจานอาหาร การสุขาภิบาลอาหาร การดูแลความ ปลอดภัยการทำงานในครัว การจัดรายการเมนูอาหารให้ดูหลากหลายและน่าสนใจ รวมถึงวิธีการควบคุมต้นทุน อาหาร เพื่อลดต้นทุนและเพิ่มผลกำไร
31,900.00 ฿
9 in stock
Learn the popular Japanese food course, Homemade Style
8,900.00 ฿
7 in stock
Sushi from this 1-Day Sushi course has been accepted by all students as very tasty and they can use knowledge from this course to immediately pursue their career, earn incomes and make extra money.
8,900.00 ฿
8 in stock
This course will prepare you to be a professional bartender. You will learn from basic knowledge about different types of alcohol drinks and know how to differentiate alcohol drinks by their aromas and flavors, as well as learn how to mix mocktail and cocktail, and to systematically manage your drink bar.
29,900.00 ฿
Out of stock
ด้วยเสน่ห์รสชาติที่ล้ำลึก แฝงเอกลักษณ์ความหรูหรา ผ่านกรรมวิธีการหมักบ่มผลไม้จนกลายเป็นเครื่องดื่มที่มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว หลักสูตรนี้สอนให้รู้ลึกซึ้งถึงคุณค่าของไวน์ในหลากหลายมิติ นำความรู้ที่ได้รับไปประยุกต์ใช้เสริมสร้างความมั่นใจในการเข้าสู่ธุรกิจ และงานสังคม
11,900.00 ฿
1 in stock
With 8 types of pizza toppings that you will not want to miss, this course will teach you how to make Italian pizza from mixing and preparing pizza dough by yourself, dough proofing techniques, to baking pizza with accurate steps.
8,900.00 ฿
Learn tips on how to make 4 types of homemade pasta in 1 day. In this class, students will learn all steps to make fresh pasta in detail, from how to mix, knead and roll the dough, to how to make famous sauce that is a must-have if you wish to open a pasta shop. Guided by faculty members of Dusit Thani College who are experts on western food, you can join this course and learn about tips to make fresh pasta at Dusit Thani College now.
9,900.00 ฿
9 in stock
เพิ่มมูลค่า ความแตกต่างให้อาหารจานธรรมดาๆ กับเทคนิคหลากหลาย หลักการง่ายๆ ครีเอทได้ด้วยตัวเอง
10,900.00 ฿
8 in stock
We invite you to experience and get tips on how to make delicious Kao-Chae, from selecting rice, polishing rice, preparing aromatic water to making side dishes that beautifully decorate the main dish.
5,500.00 ฿
8 in stock
We invite you to experience and get tips on how to make delicious Kao-Chae, from selecting rice, polishing rice, preparing aromatic water to making side dishes that beautifully decorate the main dish.
5,500.00 ฿
8 in stock
Learn how to make 9 sandwiches and start a sandwich business.
8,900.00 ฿
8 in stock
Eating noodles with small amount of pork blood spicy soup is a unique feature of this kind of noodle. The soup is rich with flavor from the pork juice that drops in the simmering soup from the grill grate above the noodle pot. Streamed Coconut Milk Custard is said to be a soul mate of noodles with pork blood soup. Students will learn techniques on how to pour sweeten coconut milk that makes this dessert soft, sweet-smelling and melt in your mouth.
6,900.00 ฿
10 in stock
Eating noodles with small amount of pork blood spicy soup is a unique feature of this kind of noodle. The soup is rich with flavor from the pork juice that drops in the simmering soup from the grill grate above the noodle pot. Streamed Coconut Milk Custard is said to be a soul mate of noodles with pork blood soup. Students will learn techniques on how to pour sweeten coconut milk that makes this dessert soft, sweet-smelling and melt in your mouth.
6,900.00 ฿
10 in stock
เทคนิคการเคี่ยวน้ำซุปให้กลมกล่อม หอมเครื่องเทศ พร้อมหลักการตุ๋นเนื้อให้เปื่อย นุ่ม และการทำลูกชิ้นเนื้อสด เสริมด้วยเทคนิคการทำวุ้นกะทิมะพร้าวน้ำหอม ให้มีเนื้อสัมผัสที่นุ่มกรอบ และหอมหวาน
6,900.00 ฿
9 in stock
เทคนิคการเคี่ยวน้ำซุปให้กลมกล่อม หอมเครื่องเทศ พร้อมหลักการตุ๋นเนื้อให้เปื่อย นุ่ม และการทำลูกชิ้นเนื้อสด เสริมด้วยเทคนิคการทำวุ้นกะทิมะพร้าวน้ำหอม ให้มีเนื้อสัมผัสที่นุ่มกรอบ และหอมหวาน
6,900.00 ฿
9 in stock
Be assured of professional courses and teaching
Taught by specialists in the hospitality industry
There is a certificate for every course
Enhance your professional skills
Professional laboratories and internship opportunities
Programs
About Us
Pattaya Campus
Info for
Services for employers
You have added a course