Professional Courses (Short Course)
Whether you are an amateur or professional, develop your skills by taking one from more than our 100 courses
Hong Kong Char Siu – Mar 2026
Course Description
เปิดสูตรเด็ดการทำหมูแดงสไตล์ฮ่องกง หมูแดง เนื้อนุ่ม ชุ่มฉ่ำ เรียนเพียง 1 วัน! สอนตั้งแต่การเลือกหมู พร้อมสูตรลับซอสหมักหมูแดง และการย่างให้หอมนุ่ม และเมนูอื่นๆอาทิ ก๋วยเตี๊ยวหลอดหมูแดงเกี๊ยวน้ำหมูแดง และข้าวผัดหยางโจว
Program Details
( 5 modules included as follow )

6,900.00 ฿
VAT, learning materials, and ingredients (for cooking classes) are included.
7 in stock
CLASS INFORMATION
For who
Anyone who is interested
Level
Certification
Date
Time
Venue
Language
7 in stock
- Required equipment
วัตถุดิบ ชุดเชฟ เอกสารประกอบการสอนสามารถรับได้ในวันที่เข้าอบรม
Promotion
หลักสูตร 1-2 วัน ลงเรียนเป็นคู่ลดราคา ท่านละ 300 บาท / ลูกค้าเก่า ลดท่านละ 500 บาท
หลักสูตรระยะยาว ลงเรียนเป็นคู่ หรือเป็นลูกค้าเก่า ลดท่านละ 5%
ผ่อนได้ไหม?
สามารถแบ่งชำระค่าอบรมผ่านบัตรเครดิต
แบ่งชำระได้ 3 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 4,900 – 49,999 บาท
เลือกแบ่งชำระได้ 3-6 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 50,000 – 99,999 บาท
เลือกแบ่งชำระได้ 3-10 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 100,000 บาทขึ้นไป
Review from learners
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
For more information
Please contact Public Program Department, Dusit Thani College
1 Soi Kaenthong (Next to Seacon Square),
Nongbon, Pravet, Bangkok Thailand 10250
Email: publicprograms@dtc.ac.th
Facebook: Trainingdtc
Line : dusit.edu
Please contact Public Program Department, Dusit Thani College
1 Soi Kaenthong (Next to Seacon Square),
Nongbon, Pravet, Bangkok Thailand 10250
Email: publicprograms@dtc.ac.th
Facebook: Trainingdtc
Line : dusit.edu
Recommended Courses
We invite you to experience and get tips on how to make delicious Kao-Chae, from selecting rice, polishing rice, preparing aromatic water to making side dishes that beautifully decorate the main dish.
- 15 Mar 2026 (Sunday)
- Dusit Thani College
5,500.00 ฿
8 in stock
เปิดสูตรเด็ดการทำหมูแดงสไตล์ฮ่องกง หมูแดง เนื้อนุ่ม ชุ่มฉ่ำ เรียนเพียง 1 วัน! สอนตั้งแต่การเลือกหมู พร้อมสูตรลับซอสหมักหมูแดง และการย่างให้หอมนุ่ม และเมนูอื่นๆอาทิ ก๋วยเตี๊ยวหลอดหมูแดงเกี๊ยวน้ำหมูแดง และข้าวผัดหยางโจว
- 1 Mar 2026 (Sunday)
- DTEC
6,900.00 ฿
7 in stock
This course offers lessons on calculation of break-even point that will identify the efficiency of sales, compared to expenses that occurred from Profit Center and Cost Center, and financial planning and effective financial accounting control system. In addition, students will learn to understand important principles of financial accounting system, which is a crucial foundation that leads to sustainable income management of a hotel business. Last but not least, head of financial department, executives or entrepreneurs can see the overall picture of financial business and accounting work more clearly.
- 14 - 15 Mar 2026 Saturday-Sunday)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
10,900.00 ฿
Eating noodles with small amount of pork blood spicy soup is a unique feature of this kind of noodle. The soup is rich with flavor from the pork juice that drops in the simmering soup from the grill grate above the noodle pot. Streamed Coconut Milk Custard is said to be a soul mate of noodles with pork blood soup. Students will learn techniques on how to pour sweeten coconut milk that makes this dessert soft, sweet-smelling and melt in your mouth.
- 28 Feb 2026 (Sunday)
- Dusit Thani College
6,900.00 ฿
7 in stock
Learn the basic of baking cookies, bread, pies and different kinds of cakes from this course that is packed with knowledge and techniques that you should not miss! We provide training of all steps, from choosing the right raw materials, how to properly use baking equipment, how to calculate cost, to providing initial recommendations on how to open a bakery.
- 21 Feb - 26 Apr 2026 (Saturday-Sunday)
- Dusit Thani College
54,000.00 ฿
Guided by professional chefs from Dusit Thani College, students will learn how to make bread like a professional with an instant recipe that can be used in your bread business. This course provides understanding on principles of bread making, from how to prepare kitchen tools, ingredients, step-by-step recipe, to tips on bread decoration with many techniques.
- 21-22 Feb 2026 (Saturday-Sunday)
- Dusit Thani College
9,900.00 ฿
10 in stock
There are no reviews yet.