well established and here for you
The Instructor
รายชื่อคณาจารย์ประจำหลักสูตร
สาขาวิชาศิลปะการประกอบอาหารอย่างมืออาชีพ (หลักสูตรนานาชาติ)
วิทยาลัยดุสิตธานี (กรุงเทพฯ)
สาขาวิชาศิลปะการประกอบอาหารอย่างมืออาชีพ (หลักสูตรนานาชาติ)
วิทยาลัยดุสิตธานี (กรุงเทพฯ)
ชีวิน คเชนทร์เดชา
ชีวิน คเชนทร์เดชา
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
• Master of Science in Nutrition and Dietetics, Mahidol University
• B.B.A. Kitchen and Restaurant Management, Dusit Thani College, Bangkok
Certificate/Diploma:
Certificate, Vatel Summer Internship of Hotel and Restaurant Management, Vatel Institute of Hotel Management, France
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล cheewin.ka@dtc.ac.th
• Master of Science in Nutrition and Dietetics, Mahidol University
• B.B.A. Kitchen and Restaurant Management, Dusit Thani College, Bangkok
Certificate/Diploma:
Certificate, Vatel Summer Internship of Hotel and Restaurant Management, Vatel Institute of Hotel Management, France
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล cheewin.ka@dtc.ac.th
Stephane Alexandre Monteilhet
Stephane Alexandre Monteilhet
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
• M.A. Science of Education, Blaise Pascal University, Clemont-ferrand, France
• Bachelor in Science of Education, Blaise Pascal University, Clermont-ferrand, France
Certificate/Diploma:
Culinary Arts Degree, French Ministry of Education
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล stephane.monteilhet@dtc.ac.th
• M.A. Science of Education, Blaise Pascal University, Clemont-ferrand, France
• Bachelor in Science of Education, Blaise Pascal University, Clermont-ferrand, France
Certificate/Diploma:
Culinary Arts Degree, French Ministry of Education
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล stephane.monteilhet@dtc.ac.th
พิมพ์ภัทรา วิจิตรบุญญานนท์
พิมพ์ภัทรา วิจิตรบุญญานนท์
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
• Master Degree of International Business in Culinary Management, Cesar Ritz College, Le Bouveret, Switzerland
• B.B.A Culinary Arts and Restaurant Management (Honors)-A joint degree between Le Cordon Bleu and Dusit Thani College
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล pimphattra.vi@dtc.ac.th
• Master Degree of International Business in Culinary Management, Cesar Ritz College, Le Bouveret, Switzerland
• B.B.A Culinary Arts and Restaurant Management (Honors)-A joint degree between Le Cordon Bleu and Dusit Thani College
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล pimphattra.vi@dtc.ac.th
วีร์ วงศ์สันติวนิช
วีร์ วงศ์สันติวนิช
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
• Master of Science Program in Human Resource and Organization Development, National Institute of Development Administration
• Bachlor of Business Administration, Majoring in Kitchen & Restaurant Management, Dusit Thani College
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล vee.vo@dtc.ac.th
• Master of Science Program in Human Resource and Organization Development, National Institute of Development Administration
• Bachlor of Business Administration, Majoring in Kitchen & Restaurant Management, Dusit Thani College
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล vee.vo@dtc.ac.th
ณัฐวุฒิ พรมจันทร์
ณัฐวุฒิ พรมจันทร์
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
• Master of Food Business Management College of Management, Mahidol University
• B.B.A. in Culinary Arts and Restaurant Management
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล nutthawut.pr@dtc.ac.th
• Master of Food Business Management College of Management, Mahidol University
• B.B.A. in Culinary Arts and Restaurant Management
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล nutthawut.pr@dtc.ac.th
ถิรยุส ใจใหญ่
ถิรยุส ใจใหญ่
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
Bachelor’s degree of Civil Engineering, Kasetsart University
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล tirayus.ja@dtc.ac.th
Bachelor’s degree of Civil Engineering, Kasetsart University
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล tirayus.ja@dtc.ac.th
Veronica Petines Gapud
Veronica Petines Gapud
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
• Associate of Science, Management of Hotel Operations, Ecole Hôtelière de Lausanne, Switzerland
• Bachelor of Arts, Education and Child Studies, Smith College, U.S.A.
Certificate/Diploma:
Grand Diplôme, Cuisine and Pastry, Le Cordon Bleu, France
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล veronica.gapud@dtc.ac.th
• Associate of Science, Management of Hotel Operations, Ecole Hôtelière de Lausanne, Switzerland
• Bachelor of Arts, Education and Child Studies, Smith College, U.S.A.
Certificate/Diploma:
Grand Diplôme, Cuisine and Pastry, Le Cordon Bleu, France
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล veronica.gapud@dtc.ac.th
Piyavit Tantiwet
Piyavit Tantiwet
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
Bachelor’s Degree in Kitchen and Restaurant Management, Dusit Thani College
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล piyawit.ta@dtc.ac.th
Bachelor’s Degree in Kitchen and Restaurant Management, Dusit Thani College
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล piyawit.ta@dtc.ac.th
นภัทร ศรีวะรมย์
นภัทร ศรีวะรมย์
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
• M.A. Hotel and Tourism Management, Silpakorn University
• B.A. Management, The University of Thai Chamber of Commerce
Certificate/Diploma:
• Diplôme de Pâtisserie, Le Cordon Bleu, Australia
• Diploma, Chocolate Academy Callebaut, Malaysia
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล napat.sr@dtc.ac.th
• M.A. Hotel and Tourism Management, Silpakorn University
• B.A. Management, The University of Thai Chamber of Commerce
Certificate/Diploma:
• Diplôme de Pâtisserie, Le Cordon Bleu, Australia
• Diploma, Chocolate Academy Callebaut, Malaysia
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล napat.sr@dtc.ac.th
พีรพรรษ์ ลัทธิธรรม
พีรพรรษ์ ลัทธิธรรม
คุณวุฒิการศึกษา/สาขาวิชา
• Master in Innovation Design
• B.B.A. in Culinary Art and Restaurant Management
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล peeraphan.la@365.dtc.ac.th
• Master in Innovation Design
• B.B.A. in Culinary Art and Restaurant Management
ข้อมูลการติดต่อ
โทรศัพท์ 0-2361-7811-3
อีเมล peeraphan.la@365.dtc.ac.th