Professional Courses (Short Course)
Whether you are an amateur or professional, develop your skills by taking one from more than our 100 courses
Modern Cuisine – May 2024
Course Description
เรียนรู้เทคนิคการประกอบอาหารอาหารแบบดั้งเดิม ผสมผสานกับเทคนิคการประกอบอาหารสมัยใหม่ การเลือกใช้วัตถุดิบทดแทนและ เข้าใจทฤษฎีการแยกองค์ประกอบอาหารเพื่อสร้างสรรค์จานอาหาร หลักการจัดตกแต่งจานอาหารร่วมสมัย เพื่อตอบโจทย์ผู้บริโภคในยุคปัจจุบัน
Program Details
( 8 modules included as follow )
- Infusion, Pickle ,Dehydration,
- Spherification Technique
- Smoked & Gravlax Technique
- Foams Technique
- Fluid Gels Technique
- Sous Vide Cooking Technique
- Contemporary Western Cuisine
- Under Pressure Technique
- Freezing Technique

40,900.00 ฿
VAT, learning materials, and ingredients (for cooking classes) are included.
10 in stock
CLASS INFORMATION
For who
Anyone who is interested
Level
Certification
Date
Time
Venue
Language
10 in stock
- Required equipment
วัตถุดิบ ชุดเชฟ ชุดอุปกรณ์การทำครัว เอกสารประกอบการสอนสามารถรับได้ในวันที่เข้าอบรม
Promotion
หากสมัครอบรมหลักสูตรเดียวกันและชำระเงินพร้อมกัน ตั้งแต่ 2 คนขึ้นไป รับส่วนลดท่านละ 500 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 2 หลักสูตร รับส่วนลด 1,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 3 หลักสูตร รับส่วนลด 2,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 4 หลักสูตร รับส่วนลด 3,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 5 หลักสูตร รับส่วนลด 4,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 6 หลักสูตร รับส่วนลด 5,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 10 หลักสูตร รับส่วนลด 10,000 บาท
ผ่อนได้ไหม?
สามารถแบ่งชำระค่าอบรมผ่านบัตรเครดิต
- แบ่งชำระได้ 3 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 4,900 – 49,999 บาท
- แบ่งชำระได้ 3-6 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 50,000 – 99,999 บาท
- แบ่งชำระได้ 3-10 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 100,000 บาทขึ้นไป
Review from learners
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
For more information
Please contact Public Program Department, Dusit Thani College
1 Soi Kaenthong (Next to Seacon Square),
Nongbon, Pravet, Bangkok Thailand 10250
Email: publicprograms@dtc.ac.th
Facebook: Trainingdtc
Line : dusit.edu
Please contact Public Program Department, Dusit Thani College
1 Soi Kaenthong (Next to Seacon Square),
Nongbon, Pravet, Bangkok Thailand 10250
Email: publicprograms@dtc.ac.th
Facebook: Trainingdtc
Line : dusit.edu
Recommended Courses
This course offers lessons on calculation of break-even point that will identify the efficiency of sales, compared to expenses that occurred from Profit Center and Cost Center, and financial planning and effective financial accounting control system. In addition, students will learn to understand important principles of financial accounting system, which is a crucial foundation that leads to sustainable income management of a hotel business. Last but not least, head of financial department, executives or entrepreneurs can see the overall picture of financial business and accounting work more clearly.
- 8 - 9 June 2024 (Saturday-Sunday)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
9,900.00 ฿
This course in suitable for anyone who wish to build their confidence in attending international social functions. You will learn about personality development, food and drinks, international etiquettes as well as cultural differences that will allow you to attend social functions at an international level with no awkwardness.
- 22 - 23 June 2024 (Saturday-Sunday)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
9,900.00 ฿
This course provides accurate and effective processes of cost calculation and control and allows students to learn what kind of costs that they need in include when calculating the cost, how to calculate and how to price food and beverage that will make profit.
- 8 - 9 June 2024 (Saturday-Sunday)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
9,900.00 ฿
9 in stock
This course will help you to thoroughly understand all steps of how to work with different OTAs and how to maximize results, learn that each OTA has different systems and good & bad points that you need to pay attention, and learn how to smoothly work with each OTA to increase your sales and gain the most profits both in high and low seasons.
- 15 - 16, 22 - 23 June 2024 (Saturday-Sunday)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
19,900.00 ฿
หลักสูตรนี้ช่วยให้ท่านเข้าใจและสามารถวางแผน บริหารจัดการครัว ลดค่าใช้จ่าย เพิ่มผลกำไรให้ได้มากที่สุด
- 20 - 21 Jan 2024 (Sat-Sun)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
9,900.00 ฿
12 in stock
Learn techniques on how to make shrimp Pad Thai with tender noodles and delicious sauce as well as how to decorate Pad Thai dish with Thai traditional style. The course also offers a lesson on how to make fried mussel pancake that is crispy and packed with mussels.
- 12 May 2024 (Saturday)
- Dusit Thani College
4,900.00 ฿
There are no reviews yet.