Professional Courses (Short Course)
Whether you are an amateur or professional, develop your skills by taking one from more than our 100 courses
[PTY] Food Styling for Value Add – Oct 2024
Course Description
เพิ่มมูลค่า ความแตกต่างให้อาหารจานธรรมดาๆ กับเทคนิคหลากหลาย หลักการง่ายๆ ครีเอทได้ด้วยตัวเอง
Program Details
( 12 modules included as follow )
10,900.00 ฿
VAT, learning materials, and ingredients (for cooking classes) are included.
8 in stock
CLASS INFORMATION
For who
Anyone who is interested
Level
Certification
Date
Time
Venue
Language
8 in stock
- Required equipment
วัตถุดิบ ผ้ากันเปื้อน เอกสารประกอบการสอนสามารถรับได้ในวันที่เข้าอบรม
Promotion
หากสมัครอบรมหลักสูตรเดียวกันและชำระเงินพร้อมกัน ตั้งแต่ 2 คนขึ้นไป รับส่วนลดท่านละ 500 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 2 หลักสูตร รับส่วนลด 1,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 3 หลักสูตร รับส่วนลด 2,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 4 หลักสูตร รับส่วนลด 3,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 5 หลักสูตร รับส่วนลด 4,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 6 หลักสูตร รับส่วนลด 5,000 บาท
- สมัครและชำระเงินพร้อมกัน 10 หลักสูตร รับส่วนลด 10,000 บาท
ผ่อนได้ไหม?
สามารถแบ่งชำระค่าอบรมผ่านบัตรเครดิต
- แบ่งชำระได้ 3 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 4,900 – 49,999 บาท
- แบ่งชำระได้ 3-6 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 50,000 – 99,999 บาท
- แบ่งชำระได้ 3-10 เดือน เมื่อมีค่าอบรม 100,000 บาทขึ้นไป
Review from learners
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
For more information
Please contact Public Program Department, Dusit Thani College
1 Soi Kaenthong (Next to Seacon Square),
Nongbon, Pravet, Bangkok Thailand 10250
Email: publicprograms@dtc.ac.th
Facebook: Trainingdtc
Line : dusit.edu
Please contact Public Program Department, Dusit Thani College
1 Soi Kaenthong (Next to Seacon Square),
Nongbon, Pravet, Bangkok Thailand 10250
Email: publicprograms@dtc.ac.th
Facebook: Trainingdtc
Line : dusit.edu
Recommended Courses
We invite you to experience and get tips on how to make delicious Kao-Chae, from selecting rice, polishing rice, preparing aromatic water to making side dishes that beautifully decorate the main dish.
- 26 Apr 2025 (Saturday)
- DTEC
5,500.00 ฿
8 in stock
ด้วยเสน่ห์รสชาติที่ล้ำลึก แฝงเอกลักษณ์ความหรูหรา ผ่านกรรมวิธีการหมักบ่มผลไม้จนกลายเป็นเครื่องดื่มที่มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว หลักสูตรนี้สอนให้รู้ลึกซึ้งถึงคุณค่าของไวน์ในหลากหลายมิติ นำความรู้ที่ได้รับไปประยุกต์ใช้เสริมสร้างความมั่นใจในการเข้าสู่ธุรกิจ และงานสังคม
- 26-27 Apr 2025 (Saturday - Sundsy)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
11,900.00 ฿
2 in stock
Being a housekeeper is not an easy job, whether you are a housekeeper who works for a hotel, a resort, a service apartment or a company and an organization. A professional housekeeper that deserves praise and continuous career progress must produce good-quality work. In addition, they need to learn and get an opportunity to be trained about proper working steps. This course is suitable for not only a housekeeper, but also anyone who wish to learn how to perfectly take care of your house, how to use cleaning equipment and cleaning liquids that fit with different types of floors and how to care for your and your family’s clothing.
- 26-27 Apr 2025 (Saturday-Sunday)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
9,900.00 ฿
The elements of successful restaurants are good food, good vibes, and good services. However, nowadays, many restaurants tend to focus more on food and vibes rather than the proper services. As a result, some of them are facing problems and become unsuccessful. Therefore, to impress the customers, the service unit needs to understand how to provide proper services in a professional way.
- 26 - 27 April 2025 (Saturday-Sunday)
- Dusit Princess Srinakarin Hotel
9,900.00 ฿
Learn techniques on how to make shrimp Pad Thai with tender noodles and delicious sauce as well as how to decorate Pad Thai dish with Thai traditional style. The course also offers a lesson on how to make fried mussel pancake that is crispy and packed with mussels.
- 1 Feb 2025 (Saterday)
- Dusit Thani College
5,500.00 ฿
เทคนิคการเคี่ยวน้ำซุปให้กลมกล่อม หอมเครื่องเทศ พร้อมหลักการตุ๋นเนื้อให้เปื่อย นุ่ม และการทำลูกชิ้นเนื้อสด เสริมด้วยเทคนิคการทำวุ้นกะทิมะพร้าวน้ำหอม ให้มีเนื้อสัมผัสที่นุ่มกรอบ และหอมหวาน
- 15 Feb 2025 (Saturday)
- วิทยาลัยดุสิตธานี
6,900.00 ฿
10 in stock
There are no reviews yet.